Bajor tormaleves
|
Elkészítés:A tormát megreszeljük, és citromlével elkeverjük. Egy fazékban felolvasztjuk a vajat, és megpirítjuk benne a lisztet, majd hozzáöntjük a húslevest és a tejet. Állandóan kevergetve felforraljuk, és belekeverjük a reszelt tormát. Sóval, borssal, cukorral ízesítjük, majd levesszük a tûzrõl, és melegen tartjuk. Az apró kockákra vágott szalonna zsírját kisütjük, majd a zsírjában megpirítjuk a pirítóskockákat is. A tejszínt belekeverjük a levesbe, és felforraljuk, de nem fõzzük tovább. A szalonna- és kenyérkockákat a leves tetejére szórjuk, és zsázsalevéllel díszítjük. Hozzávalók:- 1 szál torma (friss)
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
AUDI A4Ár: 980.000 Ft -
FIAT DOBLOÁr: 950.000 Ft -
PEUGEOT 206Ár: 650.000 Ft -
OPEL CORSA BÁr: 350.000 Ft -
IVECO DAILY 30Ár: 650.000 Ft -
AUDI A4Ár: 750.000 Ft -
RENAULT MASTERÁr:600.000Ft helyett most csak 525.000 Ft -
SUZUKI BALENOÁr: 3.250.000 Ft -
SKODA FABIAÁr: 450.000 Ft -
HYUNDAI I30Ár: 1.700.000 Ft